Doodskist kopen? Het kan in onze webshop!

Doodskist kopen? Het kan in onze webshop!
Geplaatst in: Producten
Door American Coffins
More from this author

Doodskist kopen? Het kan in onze webshop!

INFORMATIE OMTRENT UW BESTELLING

Na het plaatsen van een bestelling nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om u te informeren over de levering van uw product. American coffins streeft ernaar ieder product – binnen de Benelux – in een tijdsbestek van 6 uur te leveren.

UITVAARTKISTEN LEVERBAAR VOOR CONSUMENTEN EN ONDERNEMERS

Heeft u in onze webshop een luxe amerikaanse doodskist gezien die u wilt bestellen? Als particulier en als ondernemer kunt u direct gebruik maken van onze webshop. Uw bestelling betalen gaat eenvoudig door middel van iDEAL, een bankoverschrijving,  of door te pinnen op locatie.

BEDRIJVEN IN DE UITVAARTBRANCHE

Bent u een ondernemer in de uitvaartbranche, dan kunt u uw onderneming aanmelding via ons aanmeldformulier. Hierna ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk uw inloggegevens, waarna u eenvoudig uw bestelling kunt plaatsen.

VRAGEN OVER ONZE WEBSHOP

In onze webshop vindt u luxe doodskisten in verschillende modellen en prijsklassen. Mocht u een van onze uitvaartkisten op het oog hebben, maar vinden dat het aan iets ontbreekt, laat het ons dan weten. Wij denken graag met u mee en passen het product, indien mogelijk, voor u aan. Wij werken graag mee aan het realiseren van uw wensen, zodat u uw verloren dierbare een mooi en waardig afscheid kunt geven.

Heeft u een vragen over het bestelproces of één van onze producten?
Wij zijn telefonisch, per e-mail, live chat of via WhatsApp 24 uur per dag bereikbaar.

AMERIKAANSE DOODSKIST KOPEN?

Zijn er onduidelijkheden of heeft u speciale wensen, dan horen wij dat graag. Wij staan dag en nacht voor u klaar om u te adviseren en begeleiden tijdens deze moeilijke periode.

Op onze website kunt u producten bekijken of bestellen en kennismaken met American coffins. Wilt u met ons samenwerken als dealer of in aanmerking komen voor speciale korting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Download hieronder de digitale catalogus 2019.

 

Download hier de catalogus voor de Amerikaanse kisten

2020-01-15 15:53:00 74 keer bekeken